Budgetcoaching

Bevind jij je op een financiële richel, waarbij je op het punt staat om in de schulden te raken? Dan kan ik je begeleiden met budgetcoaching. Samen werken we naar een einddoel toe waarbij je inzicht hebt in je financiële situatie. Ook leer je om je budget optimaal in te zetten, ter voorkoming van schulden. Zo verdwijnen je geldzorgen en komen werk en privé in balans.

Twee soorten budgetcoaching

Er zijn verschillende manieren waarop ik je kan helpen met budgetcoaching: structureel en tijdelijk.

Sommige mensen hebben structureel hulp nodig bij het op orde houden van hun financiën. Bijvoorbeeld omdat ze dyscalculie of ADHD hebben. Ik zorg ervoor dat al je rekeningen op tijd worden betaald en dat je weekgeld krijgt om van te leven. Kleine schulden kunnen we op die manier wegwerken.

Ook voor projectmatige budgetcoaching kun je bij mij terecht. Als je een stukje maand overhoudt aan het einde van je geld, adviseer ik graag waar je kosten kunt besparen. Of hoe je extra inkomsten kunt verdienen. Als je eenmaal dat inzicht hebt, kun je het daarna weer zelf oppakken. Ik geef je graag dit duwtje in de rug.

Hulp bij administratie

Voor particulieren die weinig financieel inzicht hebben, is het fijn om iemand te hebben die de administratieve rompslomp van ze kan overnemen. Doordat ik de administratie uit handen neem, kun jij je beter focussen op  het verbeteren van je financiële situatie. Nadat ik er een duidelijke lijn in heb aangebracht, kun je vervolgens zelf weer verder met het bijhouden van je administratie.

Kan ik je hiermee helpen?

Bel 06 46 84 48 95 of mail naar info@ilsehoman.nl als je meer wilt weten over mijn diensten of werkwijze.

adviesgesprek