Wmo-begeleiding

Sinds 2015 ben ik officieel gecertificeerd met het Keurmerk Zelfstandige Ondernemer in de Zorg (ZOZ). Daarom kan ik ook mensen helpen die op indicatie van de gemeente geholpen mogen worden op diverse gebieden. Heb je behoefte aan budgetcoaching of ben je na een burn-out of door een aandoening het tijdsbesef kwijt? Dan help ik je verder.

Structuur en overzicht

Wanneer je het overzicht even niet meer hebt, gaan we samen je leven (of bepaalde onderdelen daarvan) opnieuw structureren. Ik begeleid je op elk gebied waar je hulp bij nodig hebt. Bijvoorbeeld door je huis op te ruimen, een administratie opzetten of een dagritme te bepalen. Of om je te helpen bij een brief opstellen of het bellen naar instanties.

Soms heb je alleen een duwtje in de rug nodig en soms is intensievere begeleiding nodig. Dat is afhankelijk van jouw situatie en persoonlijkheid. Ik zorg ervoor dat je weer licht ziet aan het einde van de tunnel. Samen werken we aan de doelen.

Zorg in natura

Ik heb een zorg in natura-contract bij de gemeentes in Twente. Daardoor kan ik je helpen met specialistische begeleiding op maat. Als professional organizer sta ik via de zorgorganisatie PrivaZorg tot je beschikking.

Kan ik je hiermee helpen?

Bel 06 46 84 48 95 of mail naar info@ilsehoman.nl als je meer wilt weten over mijn diensten of werkwijze.

adviesgesprek