Budgetcoaching

Heb jij als werkgever een medewerker in dienst die een financieel vraagstuk of probleem heeft? Heeft een medewerker kleine schulden en is hij of zij het financiële overzicht tijdelijk kwijt? Dan kan dit ook gevolgen hebben voor de werksituatie. Ik begeleid je medewerker door middel van budgetcoaching waardoor de geldzorgen verdwijnen en er weer een goede balans ontstaat tussen werk en privé.

Werkwijze

Door middel van 1-op-1 begeleiding zorg ik allereerst dat je inzicht krijgt in je financiële situatie. Samen nemen we je administratie door en kun je je focussen op het verbeteren van je financiële situatie. Vervolgens leer ik je om je budget optimaal in te zetten en naar een doel te werken. We zorgen ervoor dat je gedrag in het maken van keuzes beklijfd.

Ook voor korte budgetcoachingstrajecten kun je bij mij terecht. Als je aan het eind van de maand geld tekort komt, adviseer ik graag waar je kosten kunt besparen. Of hoe je extra inkomsten kunt verdienen. Als je eenmaal dat inzicht hebt, kun je het daarna weer zelf oppakken. Ik geef je graag dit duwtje in de rug.

Kan ik je hiermee helpen?

Bel 06 46 84 48 95 of mail naar info@ilsehoman.nl als je meer wilt weten over mijn diensten of werkwijze.

adviesgesprek