Werk en privé in balans

Vooral vrouwen komen vaak in een spagaat wanneer het gaat om werk en privé in balans houden. Vaak zijn ze thuis nog te veel gebonden. Daar help ik bij. Door bijvoorbeeld te focussen op werkbegeleiding en aandachtsmanagement zorg ik ervoor dat je weer grip krijgt op je werk en je privésituatie. Na het traject stel je prioriteiten en heb je weer tijd vrij voor jezelf en je gezin.

Ik hou je een spiegel voor, zodat je ervaart wat je nu eigenlijk écht wilt doen. Daar hoort ook loslaten bij en vooral accepteren dat alles niet perfect hoeft te zijn. Samen stemmen we het traject af op jouw behoefte. We gaan op een efficiënte manier met concrete oefeningen zorgen dat je alles weer op orde krijgt.

Aandachtsmanagement

Vergeet de lijstjes en superhandige tips waar je aan denkt als het om het managen van je tijd gaat. Je moet juist in een constante flow komen en dingen loslaten om je werk goed te kunnen doen. En om je thuissituatie beter te managen. Daarom is aandachtsmanagement een onderdeel van mijn dienstverlening op dit gebied.

Eigenlijk is het in theorie heel simpel: als je zorgt dat je werk op tijd af is, kun je ook op tijd naar huis. Zo is aandachtsmanagement de aanloop naar een situatie waarbij werk en privé in balans zijn. Maar de praktijk kan een flinke uitdaging zijn. Hier help ik je graag bij. Het begint allemaal bij prioriteiten stellen en efficiënt werken. Daar gaan we dan ook samen mee aan de slag.

Kan ik je hiermee helpen?

Bel 06 46 84 48 95 of mail naar info@ilsehoman.nl als je meer wilt weten over mijn diensten of werkwijze.

adviesgesprek