Wmo-begeleiding

Sinds 2015 ben ik officieel gecertificeerd met het Keurmerk Zelfstandige Ondernemer in de Zorg (ZOZ). Daarom kan ik ook mensen begeleiden die een indicatie van de gemeente hebben. Heb je behoefte aan budgetcoaching, ben je na een burn-out of door een aandoening het tijdsbesef kwijt, heb je moeite met een goede dagindeling? Dan help ik je verder.

Werkwijze

Wanneer je het overzicht even niet meer hebt, gaan we samen je leven (of bepaalde onderdelen daarvan) opnieuw structureren. Ik begeleid je op elk gebied waar je hulp bij nodig hebt. Bijvoorbeeld door je huis op te ruimen, een administratie opzetten of een dagritme te bepalen. Of om je te helpen bij een brief opstellen of het bellen naar instanties.

Soms heb je alleen een duwtje in de rug nodig en soms is intensievere begeleiding nodig. Dat is afhankelijk van jouw situatie en persoonlijkheid. Ik zorg ervoor dat je weer licht ziet aan het einde van de tunnel. Samen werken we aan de doelen.

Zorg in natura

Ik werk via Tuoro als zorgorganisatie met een zorg in natura-contract bij de 14 gemeentes in Twente. Ik bied je specialistische begeleiding op maat. Als professional organizer en budgetcoach sta ik tot je graag beschikking.

Kan ik je hiermee helpen?

Bel 06 46 84 48 95 of mail naar info@ilsehoman.nl als je meer wilt weten over mijn diensten of werkwijze.

adviesgesprek